I will speak up!

March 21st, 2013

Gissa vem som blev så överraskad att hon höll på att sätta frukosten i halsen och ramla av stolen imorse när hn läste din insändare i LjP?!
så himla glad jag blev av att någon vågar lyfta problemet – från den “personliga synvinkeln”. har länge velat säga något en den diskutionen, men har inte vågat och visste inte riktigt vad jag skulle ha sagt.
Men du gjorde det, TACK!
– Hanna

kan du inte publicera din insändare som hanna här skriver om
Sofia

Gissa om jag blev glad över att höra att min insändare hade kommit in i tidningen. Naturligtvis ska den delas med här. Yttrande- och tryckfrihet är underbart! Jag säger mer än gärna till när jag tycker något.

insändare HT

Psykisk ohälsa gör livet otryggt – Insändare – www.helahalsingland.se.

Tags: , , , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp