Ibland är man för smal

June 19th, 2012

Drog en sväng på stan idag med morsan. Jag hittade en jätte snygg klänning på halva priset på MQ. Jag tyckte att den var riktigt häftig, blev kär i den! Det var storlekarna 42 och 34 som fanns kvar. Mitt vanliga jag reagerade som alltid på “34, min storlek! så klart att den finns kvar!” ..

Klänningen satt riktigt fint! så länge som jag spände ut brösten.. sen när jag skulle andas så föll den ned till midjan på mig. Där får man för att vara för smal. Jag som ALLTID har haft lätt att hitta kläder som suttit perfekt! Eftersom de minsta storlekarna oftast finns kvar på reor så har jag alltid shoppat ihjäl mig då.

Så tur i oturen; jag slipper spendera lika mycket pengar.. Men jag ville ha den :<

Tags: ,

  • http://www.sofiayit.blogg.se S

    Snygg!

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp