Ibland vet jag inte hur jag tänker..

January 29th, 2013

Idag packade jag med mig:

  • 1 lunchmatlåda med fläskfilé, ris och bea
  • 1 yoghurt
  • 1 bulle
  • 1 ägg
  • 1 kiwi

Och detta hade jag planerat att stå mig på en hel dag tills kl 22:00 ikväll (?!). 

Antagligen var det ätstörningen som lurade mig i morse bara för att jag åt mig övermätt på frukosten. Av någon anledning trodde jag på den att jag inte skulle behöva äta mer idag. Vilket jag insåg ganska snabbt var en fet lögn för mig själv.

Jag fick gå emot min egna snålhet och unna mig en 50 kronors wrap till tidig middag.

Tonfiskwrap med stark sås

Nu bör jag väl äntligen inse att jag behöver mer energi när jag pluggar.

Tags: , , , , , ,

  • http://pavagned.blogspot.com Tua

    Hahha ja, ibland kan det bli lite knasigt! Det var som när jag skulle åka nattåg och tänkte inte alls på att jag skulle bli hungrig när jag åt en middag vid halv fem.. Fick köpa två gigantiska kanelbullar. En till kvällsfika och en till frukost. Kändes sådär vill jag lova, men var gott 😀

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp