Idag ger jag mig själv ångest

June 30th, 2012

Trots att tankarna har varit och spökat så har jag efter varje måltid känt en obehaglig mättnad som gett mig ångest. Varför har jag utsatt mig för den i onödan? Jag har verkligen ätit mycket känns det som! Ändå vet jag att frukosten inte var fullständig, den enda måltiden som inte kändes mycket.

Dagens misslyckande: Jag var och shoppa under eftermiddagen och “glömde bort” mellanmålet.. 

Dagens lyckande: Jag åt riktigt stora portioner till lunch och middag. Dessutom åt jag glass på kvällen bara för syns skull, trots att jag inte ens var sugen. 

Min portion MATIG soppa till lunch, Med lax, potatis, ärtor och kelda soppa.

Sommarfika i mängder. Den nya "sandwish" paketglassen och MELON i mängder.

Tags: , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp