Idag har jag bara varit duktig

August 5th, 2012

Eftersom att vi var ut och åt till lunch så tänkte inte mina föräldrar laga någon middag. Det var helt enkelt en tallrik fil som gällde för dem.

Jag ville ha mat! Det vi åt till lunch var ju flera timmar sedan. Det var dessutom inte mer än en normalportion. Så klart att man ska äta en riktig middag ändå. En tallrik fil är ju bara ett mellanmål! 😮

Jag tog fram en av farsans flötiga lasagnebitar från frysen och värmde. MUMS! Så mycket bättre än lite fil..

En rejäl bit lasagne, med ketchup, ärtor och körsbärstomater. Riktigt bra mätt! :D

Morsan kom förbi och sa “äter du?! gu vad duktig du är som gör det. Vi som har ätit så mycket idag”. Jag svarade något i stil med att det är klart, det är ju middagsdags nu. Det var faktiskt ganska kul att få det berömmet. Jag tror inte att hon själv tänkte på att hon skulle berömma mig, utan att hon själv inte alls skulle fått i sig någon mat då. Själv hade jag faktiskt blivit hungrig! Tihi! ^^

Idag har jag varit duktig. Jag känner mig riktigt stolt faktiskt! Det är kul att äta sig mätt. Det är kul när man slipper ångest för det också. Det går bra nu 😀

Tags: , , , , ,

 • http://www.sofiayit.blogg.se S

  härligt att du åt för att du ville och var hungrig! själv tror ja att jag hade reagerat för hon sagt att vi ätit mycket och fått dåligt samvete, bra att du tolka det bra! det är så man ska göra! =)

  • http://Soelas.se Soelas

   Ja, jag blir nästan mer förbannad när folk säger så. För jag vet att det är fel för mig att tänka så! 😮 😀

 • http://tsvphoto.blogspot.com Sofia

  Vad duktig du är. Blir så glad och pepp att klara av såna saker själv! :)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp