If this isn’t living, then I don’t know what living ever could mean

March 24th, 2013

Det här helgen har varit helt fantastisk! Efter en vecka i nedstämdhet har jag återfunnit min glöd – min livsglöd. Helgen har fyllts med det bästa av det bästa, och då ska ni veta; då finns det ingen plats för ätstörningen!

Lördagen bestod av cheerleadingträning och sedan gasque med sektionen (middag/sittning/fest). Jag kom på mig själv att INTE räkna en enda kalori eller att ens oroa mig över hur mycket jag ätit. Jag lagade mat på det som var kvar i paketet, jag åt när jag var hungrig och jag tog en halv portion extra när för att det var gott!

Efter gårdagens nöje och otroligt trevliga umgänge var jag på topp inför dagens tävling!

Picture 6

God morgon

Picture 2

Rosetten på plats

Picture 5

Practice “cheer-face” ;D

Och hur gick tävlingen då?…

Picture 9

GUUUUUUUULD!

Medaljen är inte det enda jag vill äta upp nu heller. Typ hela kylskåpet. Vad sägs om ett matdagboks inlägg ikväll? Då får ni veta hur en Soelas äter när hon är frisk!

 

Tags: , , , , , , , , ,

 • http://www.facebook.com/tua.lovdahl Tua Esmerald Lövdahl

  Du är så grym! Otroligt vacker också 😀 Och graaaaaaaaaaattis till segern!! <3

  • soelas

   Tack så mycket Tua! 😀 Åh, du är så underbar go å snäll. Blir alltid glad av att prata med dig <3

 • mallan

  Herregud vad söt du är, och dina inlägg är alltid så bra! Vad skönt att höra att du haft det så bra, blir så glad :) Kramar ♥

  • soelas

   Som dig sötaste mallan! Hoppas att du har det bra också <3 "Anything that's worth having – is sure enough worth fighting for". KRAM

 • Mikis – mikis.webblogg.se

  GRATTIS!!! 😀

  • soelas

   Tackar! 😀 <3 Härligt, publicerade det i morse. :)

 • Clara Lundström

  Åh! jag såg dig idag, du var jätte söt ju och grymmt duktig vilken star plats i dansen också med kicken, skit snyggt värkligen. Värda guldet var ni, tog faktist också guld hehe… Fast i junior! ta hand om dig :)

  • soelas

   Nej men, vad spännande! Och kul! Stort grattis till dig med då bruden! Alla lag var verkligen jätte duktiga! Så kul att se 😀
   Ta hand om dig med <3

 • joanna halvardsson

  grattis

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp