I'll get through this day

February 12th, 2013

Mitt liv kretsar i stort sett kring att frisk just nu. “Frisk” kan vara lite förvirrande ord att använda med tanke på att har en dubbelbemärkelse i mitt fall.

Igår kväll berättade jag för er om hur influensasymptom angripit mig under dagen. Tyvärr var det som jag befarade: en sjukdom på G. När man inte kan sova trots att man tagit en alvedon och en “Thailands sömntablett” så är något på tok. Trots inga tecken på hunger gick jag upp och åt två tallrikar med fil och müsli, kollade på videos från genrepet i lördags och så småningom lyckades man somna.

Jag bestämde mig för att skippa dagens Algebraövning och snooza ett tag. Nu är klockan snart 11 och jag tvingar i mig hela frukosten. Varför avsaknar man hungerkänslor vid sjukdom? Men man måste så klart äta ändå. Nu ska jag ta mig igenom denna dag! 😀

Frukost: fil med müsli och kanel. Lingonbröd med smör, skinka, paprika och örtsalt. Och en kopp grönt te med citron och ingefära! Pillerhög bestående av: paracetamol, esberitox och några andra "förkylingpiller".

Jag provade med att rosta brödet. Det är gott som variation. Mumsigt när smöret smälter in och sedan på med pålägg :D

Tags: , , ,

 • http://mallanolsson.bloggplatsen.se Mallan

  Jo, det är mycket godare att äta rostat bröd faktiskt :) Krispigt och gott!

 • http://Emilies.blo.gg Emilie

  Hej! Vill bara säga att jag tycker din blogg är super! Känns verkligen uppmuntrande och inspirerande att läsa om någon som faktiskt tar dietisternas osv mat rekommendationer på allvar och följer dem. Själv har jag gått en 16 veckors behandling och trodde ett tag att jag var ‘frisk’. Åt alla mål per dag, kolhydrater, njutningsmellis osv osv, men nu har jag fallti tillbaka igen och har väldigt svårt att ‘kämpa emot’, äta av allt i lagom mängd och leva ‘vanligt’. Vet inte riktigt vad jag vill få fram, men iaf! You go girl! Du gör det här bra :)

  • http://Soelas.se Soelas

   Hej bruden!
   Jo, tyvärr så blir man ju inte frisk genom att endast äta alla måltider. Det kan vara farligt att tro det för tidigt, för då är det ju risk att man faller tillbaka. Men jag hoppas att du låter det stärka dig istället. Har man börjat må bättre en gång så kan man göra det igen och nästa gång kanske för gott!
   Kämpa på!
   Kram

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp