Ingen ätstörning denna sommar!

May 30th, 2013

Ibland känns ätstörningen närmare än någonsin. Som om den aldrig kommer att släppa taget och att den greppar hårdare och hårdare, längre och längre in. Ibland är tankarna för uppenbara och ibland följer man de medvetet. Kanske blir man aldrig frisk?

Sedan dyker det upp tillfällen när man inte förstår att man kan ha varit sjuk. Tillfällen där ätstörningen känns avlägsen och man känner inget lockande med den. Tillfällen när man inser hur bra man kan må utan ätstörningens susande i huvudet. Livet har annat att bjuda på!

Jag skulle vilja berätta för er i detalj vilken spännande kväll jag haft igår. Det fick mig verkligen att öppna upp ögonen igen och lita på mig själv. Snart kan jag lämna ätstörningen bakom mig. Snart kan jag lita på att jag är lyckligare utan den. Denna sommar ska jag ta igen de senaste två sommrarna. Denna sommar ska jag leva utan anorexin hack i häl. Nu ska jag leva för mig själv, nu ska jag leva fri!

 

Tags: , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp