Ingen behandling för mig idag

December 5th, 2012

Typ hela min dag har krånglat. Sådant oflyt man har haft! Men jag ska inte klaga mer över det, utan så är det bara ibland och jag har verkligen lärt mig att acceptera när det går dåligt.

Planen var att jag skulle bege mig norrut för att träffa min behandlare efter en HEL månad på egen hand. Dagen bjöd på snökaos och trafikstopp till höger och vänster. Dvs att jag tog mig halvt halvvägs tills jag upptäckte att mitt tåg som jag skulle byta till var inställt, så jag hoppade av och kämpade för att ta mig tillbaka hemåt istället.

Ingen vägning eller så kan jag informera er om. Däremot kan jag berätta för er att det inte triggar igång mig på något sätt! Jag bryr mig inte riktigt om vikten just nu. Jag har verkligen annat att lägga fokus på.

Istället för en behandlingsträff så blev det afterwork på BBQ Steakhouse&Bar med jobbet. Gratis middag, gratis vin och lite socialisering kan behövas inför morgondagen kontrollskrivning.

Pasta med en vegetarisk currygryta? och köttfärsås. (Det ena behöver inte utesluta det andra) ;)

Som ni kanske märker så är det mycket på G just nu, men så fort jag får tid så kommer det upp en del informativa och inspirerande inlägg här! 😀

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

  • http://www.baravatten.blogspot.com C

    dethär ÄR ett inspirerande inlägg för mig! :) Jag har/har haft svårt att “blanda flera maträtter”, vet inte varför.. Har typ inte kunnat äta 2 köttprodukter, eller både ris och pasta.. det har alltid varit endera. DÄRFÖR inspirerar du mig även med detta inlägg :)

    • http://Soelas.se Soelas

      Tusen tack! Det är svårt att ta av flera saker, för man vet inte hur mycket det blir då. För lite? För mycket? Men för mig är det ett sätt att slippa beslutsångesten – ta av allt istället 😀

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp