Inget stöd för framtiden

July 14th, 2012

Det är då ingen av oss som tycker att du väger tillräckligt mycket för KTH. Det verkar bara vara du som tycker att du är tillräckligt frisk.

Jag meddelade nyligen mina framtidsplaner för min familj. Vilket ledde till kritik och inget stöd ifrån dem. Jag visste visserligen att de inte vill stödja mig i att flytta och plugga heltid, så egentligen ville jag inte berätta för dem. Men de måste ju får veta också, så jag sa det. Nu ångrar jag mig nästan.

Faller i tårar över hur de försöker krossa min motivation. Nu måste jag kämpa både emot anorexins vilja och mina föräldrars. Satan vilken stark vilja jag måste ha.

“har du fixat något boende då? har du lagt upp någon budget? vi tänker inte hjälpa dig i alla fall”

MEN SKIT I ATT VARA GLAD FÖR MIN SKULL DÅ! De ser bara det som är nu. Idag tycker jag inte att jag är frisk, men jag måste väl få chansen att bli det också. Det vore ju bra mycket lättare om ens nära faktiskt kunde hjälpa till och stötta en till det istället för att sätta sig på tvären.

Jippie! Jag har stöd om jag väljer att göra det jag inte vill. Väljer jag att göra det jag vill så får jag klara mig själv.

Tags: , , , ,

 • R

  Usch vad jobbigt :( Men försök se det som en extra motivation om det går, att bli så frisk innan terminen börjar att de kan känna sig trygga med att släppa iväg dig? :)

  • http://Soelas.se Soelas

   Tack, det gör jag faktiskt lite 😀 Dock har de rätt i en sak: boende..

   • R

    Boende är inte helt lätt, nej… Jag antar att du står i sssb.se:s bostadskö? Man kan samla 120 dagar innan man börjar. Det räcker inte till något på en gång, men vid 3-400 dagar kan man få ett studentrum, och då känns det lite mer okej att bo inneboende någonstans första året eller så.

 • Caroline

  Tack för att du inspirerar mig.
  Ska också skriva en lista på det jag förut tyckte om, eller nej på det jag fortfarande tycker om!

  • http://Soelas.se Soelas

   Åh, vad kul att du blir inspirerad!
   Sant; som man FORTFARANDE faktiskt tycker om 😀

 • Pingback: I Choose Life | Soelas.se()

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp