Inte all fokus på ätstörningen

May 9th, 2012

Idag har det gått lite bättre än igår. Idag var inte ångesten lika stor, eller jag orkade åtminstone inte lyssna på den. Jag förträngde känslorna om att jag blivit tjockare, ville inte stå emot suget när kroppen skrek efter mat.

Dock har min eftermiddag (trots att jag ätit bra) sett ut såhär: skola – hem – ZzzZzz – duscha – middag – ZzZ – plugga – Zz – HOCKEY (Zzz=sova/vila)
Jag har alltså varit HEELT slut idag. Kände nästan hur kroppen sög åt sig middagen, som att den verkligen behövde all energi den kunde få. Helkonstigt!

Men för att fokusera lite mer på livet och lite mindre på ätstörningen så NI FÖLJER VÄL SVERIGE I HOCKEYN?! 😀 Helt sjukt, jag har aldrig varit intresserad av att kolla på hockey förut, men nu sedan Brynäs var i final(och vann) så har man upptäckt hur jäkla bra Sverige  kan vara. Det vill man inte missa 😉

Ikväll spelar SVERIGE – TYSKLAND, detta tar vi!

Tags: , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp