It's time to let go

September 14th, 2012

Jag hoppas verkligen inte att det blir jobbigt för dig och att du inte gör slut med pojkvännen, läser dina föräldrar och pojkvän din blogg?
S

varför göra slut? :(
– Em

Jag tror att det är alla andra i min närhet som vill att jag ska vara tillsammans med min pojkvän. Faktiskt alla andra förutom jag..

Mina föräldrar och pv läser absolut inte min blogg! De har inget här att göra. De enda i min närhet som jag länkat min blogg till är de som själva har eller haft en ätstörning. Här blottar jag en sida av mig som är känsligare än något annat i livet.

Varför är alla så uppmuntrande till mitt förhållande? Det vore visserligen jätte bra, vi är jätte bra tillsammans, och han är jätte bra mot mig. Men någon gång måste jag sluta försöka falla för honom och bara inse att jag inte är kär. Det tar på mina krafter att hålla upp ett förhållande som jag egentligen inte är helt trogen till.

Det är inte rättvist mot min pojkvän att låta han lägga ned så mycket energi på ett förhållande där hans känslor aldrig kommer att bli besvarade. Jag känner inte samma lycka. Ibland är det jätte bra, ibland är det dåligt. Men oftast är jag bara tveksam. Hur länge ska jag tveka på om jag vill detta innan jag accepterar att det inte är förhållandet för mig.

Under mina värsta stunder i anorexin har det varit bra att haft någon som älskar en så, och som funnits vid ens sida. Men nu börjar jag på att kunna bygga upp mitt liv på nytt. Tyvärr så tror jag att jag måste lämna mig det gamla bakom mig för att kunna testa mina vingar helt. Låt mig flyga iväg och finna min plats i livet. :)

 

Tags: , , , , ,

 • http://www.thejenna.blogg.se jen

  Jag bröt upp med mitt ex sist jag blev “frisk” och jag har aldrig ångrat det. Känslorna försvann iochmed att jag blev bättre och han hade fungerat/ var mer en trygghet än någon jag ville vara tillsammans med, vara fysisk med. Var livrädd att jag skulle ångra mig och velade i ett halvår innan droppen rann över och jag vågade. Behövde det för att slå mig fri. Stödjer dig helt och förstår hur du känner. Skit i vad andra känner, det är ditt liv och dina känslor som spelar roll i ditt liv! Låt andra ha sina skitåsikter.

  Kram och pepp

  • http://Soelas.se Soelas

   Åh, då blir vi två nu!

   Vi är starka nog att finna trygghet hos oss själva. “The greatest love of all, is learning to love your self”, det är något vi ska göra va? :)

   Kramar!

 • http://www.sofiayit.blogg.se S

  Okej, visste inte att du var så tveksam, nu förstår jag, vet inte dina föräldrar och pojkvän att du skriver blogg, ibland kan det ju vara svårt att hålla hemligt ?=)
  Kramar!

  • http://Soelas.se Soelas

   Nej det är klart! 😀 Nu känns det bra i alla fall. Jag känner mig fri att göra vad jag vill!
   Tack för allt stöd vännen <3

 • http://addictedtorunning.blogg.se Em

  självklart ska du inte vara tillsammans med honom om du är tveksam. hoppas det går bra och löser sig på bästa sätt för båda två

 • http://Carro6.blogspot.com Caroline

  Tycker du är stark som vågar släppa en trygghet. Man kan inte vara tillsammans med någon bara för att anda tycker det eller för att han älskar dig så mycket.
  Ut och lev livet!
  Och ja jag tycker du är en sån jäkla bra inspirations källa!

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp