Jag är för smal!

August 19th, 2012

Jag brukar känna mig snygg. Jag brukar trivas i mig själv. Jag brukar vilja ta plats och synas på fester. Igår kände jag mig bara för mager.

En tankeställare när man inser att klänningen man har på sig är i storlek 134-140. Hur liten är man inte då?! När man vaknar och blir rädd över hur höftbenen sticker ut. SKELETT! Nog för att gårkvällen fick mig att vilja gå upp i vikt men när jag vaknade i morse så fanns det ingen tvivel alls om saken.

Jag förtjänar att få känna mig snygg. Jag måste få trivas i mig själv. Jag vill inte vara “liten” längre.

It’s time to grow up

Tags: , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp