Jag är fri!.. för en stund

March 25th, 2012

Plusgrader, solsken, ljumma vindar.. dags att inviga babyn.

Efter en dusch så glänser hon den finaste blå färgen någonsin i solens strålar. En dubbelkoll så att inget var på tok först, sedan bär det av. På med skinndressen, ryggskenan, stövlarna, handskarna och sist hjälmen. Sedan tog jag och min baby en invigningstur i vårvädret. Med fart, frisk luft och kontroll glider vi längst stadens vägar och jag känner livets frihet i några minuter.

Tack och lov för att vara myndig! Annars hade mor min förbjudit motorcykelåkandet framöver. När jag själv tänker på det så är jag väl medveten om att den minsta lilla tippen nu skulle leda till ett mosat benrangel. Men jag ger inte upp den friheten, min vackra baby <3

bby <3

Tags: , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp