Jag är inte rädd längre

May 31st, 2012

Eftersom jag turligt nog inte behövde skriva kursprovet i matte E så fick jag lite tid över. Tid till att träffa vänner, tid och energi att lägga på det sociala livet. Jag tror att det är värt det i längden.

Så idag blev det fika på stan igen.. hehe, jag tror jag har hittat ett sätt som kan få mig att äta mer: fika på stan <3
Helt fantastiskt när jag kommer på mig själv att inte bry mig om hur “nyttigt” eller hur många kalorier det är i fikat. Jag tänker mer “är det tillräckligt” och vad vet jag att jag tycker om. Jag älskar kyckling curry mackor, så totalt utan att Anas tankar i vägen så var det en sån jag beställde. Ingen ångest, ingen panik och denna gång ingen beslutsångest heller. Jag kunde njuta <3

omnom, så värt 48:- ! Skulle lätt äta en sådan extra varje dag om jag hade råd ^^

Kunde njuta av både sällskapet OCH fikat. Det kändes friskt!

De två senaste dagarna så har jag helt accepterat att ta någon enstaka chokladgodis också. Jag fascinerar mig själv. Jag börjar lära mig att det är okej och det påverkar inte vikten något. Man KAN äta av allt!

 

Tags: , , ,

 • http://www.sofiayit.blogg.se S

  Gud va härligt det låter!
  Jag har fått tebax min vikt igen, bara 1kg kvar
  men tankarna är värst!
  Jag trodde att om jag gick upp i vikt skulle allt ordna sig.. det gjorde det inte.. jag kan inte fika “normalt”

  • http://Soelas.se Soelas

   Åh, gud vad du är bra! Det handlar ju tyvärr inte bara om att hamna på normalvikt för att bli frisk, det är minst lika viktigt att det psykiska tillfrisknar i samma takt. Annars blir det kämpigare.
   Tror att du och jag är lite tvärtom där då 😉 Jag börjar bli av med tvångstankar men klarar inte av att gå upp i vikt istället, haha.
   Men oroa dig inte, man tänker fortfarande klarare när man inte är underviktig. Sedan gäller det bara att prova att göra de “förbjudna” en gång, sen igen, och efter varje gång märker man att det inte är så farligt och det blir lättare att göra det igen.

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp