Jag är på G och vänder inte tillbaka!

March 21st, 2012

Ska vi bli frisk?

Träffade äntligen min behandlare, som jag inte gjort på två veckor för att hon har varit sjuk.

  1. Mina föräldrar kommer få stöd därifrån (eftersom jag inte kan komminucera med dem) – Jätte skönt!
  2. Mina prover som jag tog 1,5 vecka sedan visade att jag hade järnbrist och för låg ämnesomsättning. – Förklarar tröttheten, och ämnesomsättningen håller jag ju på att kicka igång nu. Ska bara investera i järnrikebröd.. mmhm
  3. Jag har aldrig vägt in mig på så mycket.. 37,5kg. – max innan har varit 37,1 annars låg jag sist på 36,9. Nu var det en annan våg och om jag gått upp så skulle det vara mindre än 0,5kg på 2 veckor.

Som min behandlare påminde mig tydligt innan jag sprang iväg till tåget: jag ska ju bli frisk nu. Jag själv tycker verkligen att det är på tiden! Ät som man ska och må bra.

Dessutom har jag alltid tyckt mer om jämna siffror. Så ska jag inte längre ligga på 36 så kan jag väl lika gärna hoppa upp till 38 ett tag ! ;D

Tags: , , , , , ,

  • Tonya

    A magazine theme would make ur blog look nicer :)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp