Jag är rätt så häftig

August 10th, 2012

Jag kan nog inte förstå det själv. Jag tycker nog att jag är lite små-galen, men jag gillar det. 😉

Nu har jag nästan packat klart.. Ni ska bara veta hur många lådor och kassar vårat hus är fyllt med nu. Snål som man är så har man försökt att få med sig allt som man kan tänka sig behöva. Nu hoppas jag bara att det får plats i släpet. Hehe.

Fattar ni?! Jag gör nog inte det. Imorgon bitti blir det upp tidigt för att packa det sista och sedan lasta ut allting på släpet. Sedan bär det av till Stockholm, då flyttar jag hemifrån på riktigt!

Redan på söndag så körs det igång med mottagning, introduktionsdagar osv.

Tjejen har anorexi med ett bmi på 15,5 och ska flytta till huvudstaden för att plugga heltid 100% på universitet. Jag tror inte att jag klandrar mina föräldrar längre för att de tycker att jag är galen.

Jag valde detta för att det skulle vara en sådan stor motivationskälla för mig att bli frisk. Vilket det också är nu. Jag känner redan hur jag börjar släppa mer och mer på mat-tankarna. Varje dag slås jag frivilligt av tanken att ta en näringsdryck för att hinna gå upp lite extra. Men jag låter bli och håller mig till mitt löfte istället.

Klarar den här tjejen av detta, då klarar alla av att bli frisk! 😀

Tags: , , , , , , , , , ,

  • http://addictedtorunning.blogg.se Em

    grattis tusen miljoner gånger!! är så glad för din skull :)

    • http://Soelas.se Soelas

      Tusen tack gullet! :)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp