Jag åt en halv vattenmelon!

June 27th, 2012

Så sant som sagt: jag åt en halv vattenmelon som eftermiddagsfika. 

Det var gott, jag var inte mätt, jag älskar vattenmelon, kunde lika gärna äta upp den sista biten.

Ångest? lite.. 1,25 kg (med skal) och 40 kcal/100g .. Det blir nog en del ändå. Men jag tänker “vad hade friska jag gjort?”. Friska jag hade inte tvekat en sekund på att äta mer vattenmelon. Jag brukar kunna äta massvis med melon under somrarna. Så egentligen är detta bara “friskt” beteende för mig 😀 mohaha!

PS. Jag jobbar för att bli frisk!

Tags: , , ,

 • http://www.sofiayit.blogg.se S

  Hur kändes det efteråt? =)

  • http://Soelas.se Soelas

   Inte så farligt mätt ändå. Jag åt ju mera för att jag skulle stå mig på det. Blev riktigt trött dock..
   Tankarna gick ju “hur mycket var det? hur mycket kan den ha vägt? är det väldigt mycket? shit, det kanske är skit mycket!” .. men ändå vet jag att det hade varit normalt för mig att äta så mycket vattenmelon.

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp