Jag blir frisk när jag blir full

May 26th, 2012

Igår hade ettorna utspark för oss treor. Det fungerar som nollning, fast det är vi som ska bli nersöpta och utskämda. Jag hade riktigt riktigt kul. Varje gång som jag dricker inser jag hur kul livet som frisk kan vara – bra eller dåligt egentligen? Jag ska ju inte övergå till alkoholist istället 😮 Tankarna fylls med så mycket annat så man tänker inte på mat och förbränning för en gångs skull.

Jag blev RIKTIGT stolt över tävlingen som jag vann: suga av kolasås ifrån en gurka som satt mellan benen på en kille i klassen ;D haha – det där kunde jag! Fick dock kolasås i fulla håret för att jag inte tänkte på att sätta upp det.

Livet är kul när man har energin till att leva det

Sedan övernattade jag hos älsklingen som har tagit hand om mig. Frukost på sängen och allt! 😀 
Idag njuter vi av sommarvädret så pass som mitt huvud klarar av ^^ Hela förmiddagen låg man då orörlig i sängen…

Tags: , , , ,

 • http://www.sofiayit.blogg.se S

  Gud va bra! själv står man som en hök över killen när han en gång i veckan ska göra maten (övning från behandlarna för att jag ska öva mig att släppa kontrollen) Så konstigt när man tänker efter..!
  har man klarat det innan kan man göra det igen försöker jag tänka!

  • http://Soelas.se Soelas

   Ah, det är skitsvårt ibland när andra ska laga maten. Jag tänker lite “som dom lagar maten är normalt. Att inte steka i fett, ha socker i degen eller göra en gryta med någon form av mjölk/grädde är INTE normalt”. Går andra människor upp onormalt mycket i vikt av att äta deras lagade mat? svar: nej! Kommer då jag att göra det? svar: nej!
   Ibland känns det nästan bättre för mig att låta andra lägga upp eller äta på restaurang, för då slipper man tankarna om det är för mycket eller för lite. Man kan fokusera på att njuta av maten istället :)
   Men skitbra att du utmanar dig med att låta han fixa maten, jag tror det är viktigt att släppa kontrollen på det.

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp