Jag finner styrkan i framtiden

May 3rd, 2012

Mitt problem nr 1 = leva i nuet

Jag är inte nöjd med mitt liv här och nu. Jag trivs inte. Det känns som att jag är född på fel plats, vid fel tidpunkt och passar inte in. Därför blickar jag framåt. Därför satsar jag på framtiden. Min framtid ska bli så bra den kan bli, och just nu vet jag att då kan jag inte ta med mig ätstörningen dit.

Jag längtar just nu till:

  1. Börja på Universitet och flytta hemifrån
  2. Åka på studentresa till Turkiet
  3. Träffa min behandlare imorgon och pierca mig efteråt
  4. Äta frukost.. jag längtar alltid till frukost <3

Tags: , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp