Jag gav mig ångest!

July 21st, 2012

Jag gjorde det!

Nu går du upp i alla fall. Spelar ingen roll om du varit hungrig idag, äter du godis så går du upp. Speciellt när det är flera styckna. Imorgon ska du då inte jobba för en viktuppgång. Du har suttit stilla i solen hela denna dag OCH proppat i dig godis på kvällen. Imorgon ska du sitta still i en bil, då behöver inte mellanmålen bli större än nödvändigt.

Jäkla anorektiska tankar. Jag blir förbannad på dem. Nu säger jag i alla fall NEJ och slår med handen i bordet! Det är lördagskväll, jag vill äta lite godis, jag ska gå upp i vikt. Så NEJ jag ska inte kompensera i morgon. NEJ jag lyssnar inte på dig ditt ångest-fanskap.

ca 100g åt jag. Mätt och nöjd!

Jag gjorde som min behandlare sa; lät ångesten komma och skaffade mig ångest. Det är det enda sättet att på riktigt kunna bli av med den.

Tags: , , , , , , ,

  • http://addictedtorunning.blogg.se Em

    Bra gjort tjejen!! :)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp