Jag gillar mina bullar

July 11th, 2012

Idag ville jag fika bullar. Jag ville smaka mina bullar som jag bakade i förrgår. De var små så jag kunde garanterat ta två. En med äpple i och en med nektarin. Äpple var godast, men de båda var riktigt goda tycker jag! 😀

Dessutom är de bakade med ca 1/3 grahamsmjöl, så de är lite “nyttigare”. Hehe

Jag åt alltså TVÅ bullar till fika. Fan vad bra jag är!

Tags: , , , ,

 • http://truthbetoold.blogg.se e

  Ja, fan vad bra du är alltså! Så stolt över dig.

 • flickanochhavet

  Vanlig”bulledeg” va? Blev så sugen nuuuuu, ska noig ta och göra bullar med jordnötssmör i (för att testa) nästa vecka då de lovat regnigt 😀

  Duktigt av dej 😀

  • http://Soelas.se Soelas

   Yesbox!
   Åh, med jordnötssmör! Det låter annorlunda. Skulle dock inte gå här hemma då morsan är MEGA allergisk mot nötter (speciellt jordnötter).
   Hoppas de blir njutbara! 😀

   • flickanochhavet

    Kan tillägga att grahamsmjöl i bakverk inte gör dem äckliga, tycker jag, de smakar ju MER , ellerhur? 😀 (gjorde just pannkaka på lite graham och vetemjöl. Vet inte om det var det eller gammeldagsmjölken som gjorde den otroligt god ;D )

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp