Jag gör framsteg själv

September 9th, 2012

Är det inte svårt att äta nu när du bor själv?

Så fort jag är själv fuskar jag med maten, kan bara äta hemma när någon säger till mig och när mina föräldrar lägger upp mina portioner etc. :(
Stefanie

Hejsan! Nej, det är faktiskt så att det går bättre. Jag har alltid varit en sådan som “kan själv”. Det finns inget mer frustrerande än när andra lägger sig hur jag ska göra när jag redan bestämt mig. Däremot lyssnar jag gärna och tar tips från andra när jag inte vet själv. 

Mina föräldrar ville väl, men det de gjorde hjälpte mig inte. Jag hade svårare att göra framsteg hemma hos dom. Jag ville äta frukost själv, dels för att undvika kommentarer, men också för att de inte såg framstegen som jag såg. Jag ville inte riktigt visa mina framsteg för dem, för de var mina framsteg.

Om jag kollar på min viktkurva så har jag en pik efter en vecka i Turkiet, sedan gick det nedåt. Nästa pik kom efter en vecka i Gbg, sedan nedåt igen. Slutligen så har jag kommit upp till min högsta vikt nu efter en månad i Sthlm, inget nedåt. Vad kan man dra för slutsats av det? 😉

Självklart har jag fuskat periodsvis också. Fuskandet höll i sig så länge som jag inte riktigt ville gå upp i vikt. Men när jag VERKLIGEN faktiskt började vilja gå upp i vikt så slutade jag se poängen med att fuska. Jag behöver maten, jag klarar inte av att leva det här livet annars. Jag vill ju äta, det är gott med mat, varför ska jag då undvika det?

Tags: , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp