Jag höll på att svimma av blodförlust

July 4th, 2012

… lite överdrivet, men nästan!

Jag kan vara klantig ibland också. Jag skulle klippa jordgubbar och ha i filen. Problemet var att jordgubbarna var frysta, så det gick inte lika lätt. Dvs, saxen lämnade ett jack i handen där min jordgubbssaft började rinna ut. Själv var jag lugn, mest förbannad över att jag måsta leta fram plåster. 

När jag stod med handen över handfatet så fylldes hela handen med blod. Galet vad man kan blöda! Då började det svartna lite för mig. Jag hade ju inte ens fått äta frukosten. Men det gick över så fort jag la mig ner. Annars hade jag nog svimmat! 😮

Tycker synd om min hand idag, men samtidigt tycker jag det är lite kul och spännande 😀 haha

Tags: , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp