Jag känner mig så tjock

April 3rd, 2012

Ätstörningens fel!

Bara för att man ätit lite mer än tidigare de senaste dagarna ska man inte behöva känna mig tjockare. Jag har inte ätit mer än rekommenderat, jag har säkert till och med ätit mindre ändå. Kan man ha gått upp i vikt? Vad gör det om jag har gjort det?

Jag har verkligen suttit i rummet med enorm ångest den senaste timmen. Bara viljat förbränna middagen, trots att den säkert inte var något stor. Men den kändes så fet! Det var pappsen som lagade idag.

Nu börjar jag seriöst fundera om min bror har något 6:e sinne eller så. Han kom in och berättade att det helt plötsligt kommit fram jätte många och frågat honom om mig igår. Att de nu lagt märke till att jag blivit vääldigt smal, och att de frågat om jag har ätstörning. Jag som enligt dem till och med såg riktigt bra ut förut.
– Det skadade inte att höra. Timingen var perfekt må jag säga!
(konstigt dock att ALLA frågar nu, men slutsatsen är väl att de sett mig ute i lördags och sedan har man blivit ett samtalsämne) “Kul”

Lätt att bror min har varit den som hjälpt mig mest på senaste tiden. Jag tror till och med att det varit omedvetet.

Nu ska jag tränga bort dom tankarna, för jag vill inte se sjuk ut i andras ögon längre. Ett tag ville jag det, men det är inte fint. Alla vill vara fin, speciellt vi med ätstörningar. Då ska vi veta att det är inte fint att vara underviktig, så sluta sträva efter det!

Tags: , , , , , ,

  • flickanochhavet

    Bilder bilder kolla bilder! Kolla bilder nu och då, kolla så mycket du orkar, hjälper åtminstone lite:P

    • http://Soelas.se Soelas

      Är rädd att man kommer förstöra det, och snart inte se skillnad på dom heller (a)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp