Jag låter inte medierna på verka mig!

May 27th, 2012

Hur mycket har du gått upp? om man får fråga, hur påverkas du av alla medier nu i beach säsong.. jag har jätte svårt att alla runt om mig ska gå ner och bli fit medans man själva ska äta bajs och gå upp haha:P
S

Jag har gått upp 1,5 kg sedan i vintras. Om jag var lite uttorkad innan så är det nog mestadels vätska. Nu har jag stått stadigt på samma vikt i 3-4 veckor och ändå har jag ökat maten som mest.

Jag låter mig inte påverkas så mycket av media, men däremot folk i omgivningen. Nu ska ju folk kämpa för beachbodyn genom att äta nyttigare och träna mer, medan en själv  inte får träna alls och ska äta mängder. Jag tänker också att jag ska skaffa mig en beach-body till sommaren. Men en beach-body för mig är inte ett avmagrat skelett, utan en fit kropp med lite muskler och kurvor. För att kunna bygga upp musklerna igen MÅSTE man ju äta mer än vad man gör av med. Först och främst måste jag äta tillräckligt för att jag ska komma upp till en vikt där jag får träna och faktiskt bygga lite igen. Jag vet att jag blir snyggare om jag lägger på mig lite – Jag vill faktiskt ha tillbaka min snygga kropp 😉 stjärten <3

Sommaren 2011 - sen gick det utför

Tags: , , , , , ,

  • http://www.sofiayit.blogg.se S

    Tack för svar! jag påverkar också mycket av min omgivning.. har lite svårt att koncentera mig på mig själv..

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp