Jag mår sååå bra!

March 29th, 2012

Efter en massa beslutsångest; äta på skolan, hemma eller med brorsan på hans jobb. På skolan är det min favoriträtt och på resturangen kan jag välja texmex eller ärtsoppa med pannkakor. Det skulle bli en utmaning, för jag vet inte hur mycket de lägger upp åt en och då måste jag nog äta grädde också(!). Men samtidigt så är det bra mot ätstörningen, då får jag en riktigt portion! Det kan behövas nu, när jag börjar tappa lite kämparkraft själv.

Sedan är det fint väder; ska jag gå, cykla eller ta motorcykeln? Går jag så förbränner jag en del också… Men nu när det är finväder ska man passa på att köra.

Jag tog motorcykeln till brorsans jobb och åt ärtsoppa med pannkakor.

Nu mår jag fantastiskt bra ska ni veta! ÅÅÅH vad gott det var! Jag gjorde det!
Först tackade jag nej till grädden, men ångrade mig och bad dom lägga på lite ändå. NU ångrar jag mig inte alls. I den miljön där en massa industriarbetare äter med glädje och med den där fantastiskt goda maten – där skulle jag äta dagligen! Då skulle man se på grejer. Jag hade INGEN ångest, och kände ett sug i magen som nästan fick mig att äta mer – FAST jag var mätt. Det känns verkligen fantastiskt nu. Jag vill bara äta gott! Omnom omn mmhm… matglädje!

Ärtsoppa (en stor morot i) - godaste ever

2 st pannkakor med sylt och grädde (ingen ångest ens!)

Dagens lunch - obeskrivligt nöjd!

 

Tags: , , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp