Jag orkar bara inte med Ana

April 6th, 2012

Hon har sprungit mig på nerverna allt för länge. Jag vill ju äta, jag vill inte vara såhär smal, jag vill leva friskt.

Igår sa jag till mig pojkvän att jag vill äta och bli frisk för honom. Felet är att jag ska bli frisk för mig, inte någon annan. Men jag kan inte hjälpa att finna motivation hos honom. Han gillar mig även om magen börjar bli tjockare, han gillar mig bara mer kanske om jag kommer tillbaka till normalvikt. Jag vill inte göra honom besviken.

Nu har jag påsklov och kommer vara borta hela veckan. Det kommer bli en stooor utmaning. Efter gårdagens ångest har jag funderat fram målsättningar som kan hålla mig i schack:

  • Bli frisk
  • Ät på, njut på
  • Gå upp i vikt (om så kroppen vill)
  • Klä mig i mjukisbrallor (känner sig inte lika tjock som i tighta kläder)

Bara det inte går för snabbt.

I helgen ska jag på distrikts-planeringshelg i någon stuga. Då kommer jag verkligen behöva lämna ätstörningen hemma. Jag ska visa mig normal, jag ska visa att jag kan äta som jag vill.

Nästa vecka kommer jag tillbringa hos min faster. Jag ska följa med kusinen på hans träningar osv. Hon hade anorexia i min ålder, ätstörningen sitter delvis kvar fortfarande. Jag har inte träffat henne sen i sommras, då jag vägde 5kg mer och då reagerade hon starkt. “mår illa av att se hur lite hon äter”, sa hon till farsan. Nu gäller det verkligen att visa att jag kan äta normalt. Jag vill verkligen inte visa anorexian för henne.

Ikväll kommer farmor och farfar och ska äta SURSTRÖMMING <3 I love!
Så nu ska jag njuuuuuuuuuuta. Plus att jag ska baka en äppelpaj nu som efterrätt 😀

Tags: , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp