Jag sätts på test

June 25th, 2012

På grund utav att jag blivit förkyld så ville inte min faster att jag skulle umgås med dem utifall de skulle bli smittade inför deras enda semester. Halvt förståeligt, men lite överdrivet anser jag.

Istället för att bli hemskickad så blev jag förvisad till deras lägenhet på östermalm, vid KTH. Jag klagar inte! Detta ses som ett litet “prova på” att bo själv, eftersom jag kanske tvingas göra det om två månader om jag kommer in på universitetet. Jag tycker det är SKITKUL! Så nu har jag varit och handlat mat på Ica – jag tycker det är jätte kul att handla mat (speciellt när andra betalar, hehe)

Detta kan nog vara jätte bra för mig. Prova om jag faktiskt kan klara av att “sköta mig” när ingen finns i närheten att kolla till en. Att sköta måltiderna, äta riktigt och inte ut och ångest träna.

Jag kände hur blodsockret han sjunka medan jag var och handlade. Jag blev nästan skakis, men förvånad över att klockan inte alls var så mycket ?? Hur som helst så ville jag äta, så äta skulle jag, och ett fullständigt mellanmål! 😀 Bra början!

Mellanmål: lingongrova med smör, leverpastej, gurka. 1 glas proviva.

Tags: , ,

 • http://pavagned.blogspot.com Tua

  Oh, haha, gud var roligt! Jag älskar också att ta hand om mig själv och verkligen visa att jag kan 😀 Jag kommer att få göra det en hel del i sommar och jag ser fram emot det så att jag nästan spricker!

  Du klarar det du med! Puss! <3

  • http://Soelas.se Soelas

   Det är riktigt spännande. Jag gillar faktiskt att ta hand om mig själv. Sköta mig själv på det sätter jag vill 😀 Hinner ju inte bli särskilt ensamt på bara någon dag heller. Det blir som en egen semester ^^
   Du med gumman! <3 vi är starka!

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp