Jag skar mig aldrig allvarligt

August 4th, 2012

Bara en liten fråga som dök upp i mitt huvud… har du någonsin haft självskadebeteende (förutom svält)?
– Hanna-chan

Jätte bra fråga! Det första jag tänker på då är “om jag har skurit mig själv?“. Svaret blir både ja och nej.

Ja, i den mån om att jag aldrig riktigt menat att göra allvarlig skada. Det var under perioden mellan-högstadiet som man antagligen gick igenom tonårskrisen. Vänner började skära sig och fick uppmärksamhet. En själv mådde skit och försökte med det samma.

Idag är jag tacksam över att man aldrig gick så långt att man fick livslånga märken av det. Men jag kommer ihåg att jag brukade ha några vassa glasbitar i sängbordslådan utifall…

nej, i den mån om att jag verkligen har varit ute efter att skada mig själv. Jag har alltid varit rädd för vad det skulle innebära. Jag har aldrig tyckt att jag haft tillräckligt med anledningar att skada mig själv på det sättet.

Hoppas du fick svar på frågan. Det är nog en utav de svåraste som jag fått hittills ^^

Tags: , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp