“jag snittar tre stycken proteinbarer om dagen”

November 26th, 2013

Det var en vild chansning att beställa 90 st bars från Gymgrossisten (se inlägget här) förra veckan. Aldrig tidigare hade jag smakat någon proteinbar från Goodlife och nu blev det en storbeställning med 15 st av varje smak.

Efter att ha provat alla smaker, mer än en gång kan jag dra slutsatsen om att det var ett riktigt bra köp! Jag tror att jag har ätit ca 15 st under mindre än en veckas tidsomfång. Det innebär att jag snittar tre stycken proteinbarer om dagen. Vad säger det om barsen? Vad säger det om min kärlek till dem?

Jämfört med tidigare proteinbars, varav några jag skrivit om här på bloggen hamnar dessa garanterat i topp tillsammans med One Whey bars från fitnessguru.

IMG_1193red

OneWhey barsen är de absolut godaste jag ätit, men de är dock snäppet dyrare. Goodlife’s proteinbar är inte långt ifrån att ge samma smakupplevelse heller, och blir därför mer prisvärd!

 

Tags: , , , , , , , , ,

 • wangmaar

  haha, vissa saker ångrar man att man räknade ut.. kom fram till att jag snittar 75-100g choklad om dagen… och inte har det hänt ngt drastiskt med mig för det :) vardagskvalite! http://saralouisespluggkrubb.blogspot.se/

 • Emma

  Hej! Har börjat äta skolmaten nu men tycker det är svårt med vissa maträtter när det gäller portionsstorlek. Jag har ju ingen förälder med mig som kan avgöra och kan inte lita på de jag äter med, då deras matvanor är huller om buller. Maträtterna som är jobbiga är som den idag – Moussaka. När allt är en enda stor röra, inte uppdelad på t.ex. potatis och biffar. Hur mycket är en bra portion? Jag har verkligen INGEN aning! Tack på förhand, kram :)

  • Sofia.O

   Ett sätt kan ju vara att ha halva talriken med moussaka och halva sallad. Att du täcker upp det du i vanliga fall brukar täcka med potatis och kött :)

 • Maria

  Swebar med pepparkakssmak är min personliga favorit :)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp