Jag stampar, klampar och låter min egen vilja vinna!

March 1st, 2012

Hon var huuungrig!
Gick själv till middagen och hade lite beslutsångest. Men valde det dyraste (eftersom det är gratis och sista middagen) – blodpudding äter man så mycket hemma ändå. Nu fanns risken att hon skulle fuska.. men det gjorde hon inte!

Jag åt upp heeela rätten! Kände mig faktiskt inte så mätt ens! 😀 Jag tror man börjar märka resultat utav veckan. Dessutom tog jag frivilligt en brödskiva – kavring är sååå gott!
Nu väntar jag på att lite ångest ska dyka upp, men då får den göra det. För idag har jag varit stark, idag lyssnar jag inte på Ana, idag äter jag för jag vill och det är gott! Idag äter jag för att bli frisk och för att orka leva mitt liv. 

(uppmärksamma att de serverar på gigantiska tallrikar och stoora bestick också)

Kalvbringa, potatispuré och dillsås + kavringbröd

Tags: , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp