Jag utökar mig med SoelasTweets

December 30th, 2012

Ibland finns det små tankar som dyker upp. Ibland sker mindre framsteg och ibland finner man svar på mindre frågor. Hela tiden finns ätstörningen med en, ibland mindre och ibland mer. Allt man gör påverkar vilket håll man väljer att vandra. Hur tar man sig ut?

Det är så mycket som jag vill ha sagt till er alla, men allt kan jag inte skriva i långa blogginlägg. Därför inleder jag nu en twitter där “mindre” skrifter och tankar som stöts på undervardagen dyker upp.

Jag hoppas att jag kan peppa och inspirera er alla till vad som är hälsosamt och vad som är friskt i livet.


Tags: , , , , , , , ,

 • Ottilia

  Va kul! Men hur följer man dig? Måste man ha ett twitterkonto för det? Tack för allt pepp du ger!

  • http://Soelas.se Soelas

   Ja, tyvärr så tror jag man måste ha twitter för att kunna följa andras inlägg. :/
   Tack själv för fina ord! <3

 • http://mikismat.blogg.se Mikis

  Vad awesome att du har twitter! Följer dig nu :) Vilken underbar blogg du har förresten!! Har läst igenom den en del nu, vilken hjälp den är för mig! Tack för att du finns! KRAM! <3

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp