Jag vågade!

June 21st, 2012

Jag har länge varit rädd för att äta glass. Jag vet inte varför, för jag har många gånger tyckt att det varit okej förut. På sista tiden har jag blivit lite avskrämd. Kanske är det för att man ser vikten gå uppåt och man blir rädd för “onyttiga” saker som man tror påskydar det?

Jag älskar glass. En gång tillät jag mig att äta hela 5 dl glass. Vilket egentligen inte är överdrivet mycket, men för mig. Sedan dess tror jag att jag varit rädd att inte kunna sluta…

Hur som helst så gick jag en sväng på stan med morsan idag. Det var för övrigt kanonväder, dvs glassväder! Jag blev hungrig så vi skulle fika. Att fika på stan är ett helvete för beslutsångesten, men jag hade nästan innan bestämt mig för glass. Glass blev det. Det är ganska näringsrikt ändå.

En kula hallonsorbet (hade helst viljat ha mango, men den var slut) och en kula kaffeglass med choklad bitar (JÄTTE GOD)

Nu när det är gjort en gång, kan jag göra det flera gånger. Som sagt så älskar jag glass! Men då blir jag rädd att det blir flera gånger för mycket 😮

Tags: , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp