Kan Open vara min nyckel till friheten?

August 17th, 2012

Jag är så himla stolt! I morse fortsatte jag mitt liv utan ätstörningen. Jag bara åt en frukost som var precis det jag ville ha och behövde. Ingen oro över att det skulle bli för mycket, inga tankar på kalorier och ingen rädsla över att gå upp i vikt. Visst låter det underbart? Det kan jag lova att det är också! 😀

Frukost i Osqvik

Min friska frukost:

  • 1 sk polarbröd med smör och skinka
  • 1 sk polarbröd med smör och ost
  • 1 kopp kaffe
  • 1 kopp mjölk  (den var gudomlig!)
  • 1 sk polarbröd med smör och skinka (igen)
  • 1 kopp mjölk (igen)

Hur sätter man ord på känslan; känslan när ätstörningen inte sitter på axeln, när inte en viskning eller ens ett sus hörs i öronen, när ångesten är alldeles för långt bort för att sätta klorna i en, när det bara känns rätt? Jag kan tyvärr inte finna ord att beskriva lättnaden, men jag kan säga att det fick mig att ta ett stort steg mot tillfrisknandet. Ätstörningen förtjänar inte att ta ifrån en denna rättighet – att leva fri.

Tags: , , , , , , , , ,

  • http://www.sofiayit.blogg.se S

    Gud va gött! =D

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp