Klassdag med grillning

June 14th, 2012

Nu när det börjar dra ihop sig inför studentdagen så är det en del aktiviteter på g. Jag är sjuuukt upptagen, både hemma och med festande. Därför vill jag be om ursäkt om det inte blir så mycket bra bloggande. Tiden och energin räcker inte till allt. Även om jag inte har någon skola just nu så blir det fulla rullar hela dagarna.

Jag är otroligt glad över att jag kommit så långt som jag gjort nu i min kamp mot anorexin. Skulle jag fortfarande vara i svält skulle jag knappt orka med min egen student. Det har nog varit en stor motivationsfaktor för mig med – att klara avsluta skolan i år.

Igår hade vi en klass dag med lekar och grillning. Till och med våra klassföreståndare deltog 😉 De är riktigt härliga faktiskt! Jag drog dock direkt efter grillningen. Jag var ashungrig länge innan de kunde börja tända grillen, så jag åt ju så fort de gick. Min korv gick ganska snabbt att grilla. Så när de andra åt hade jag ingenting att göra, samtalsämnena var ointressanta och de som hade fixat lekarna hade farit iväg på fotbollsträning. Jag frös, så beslutade mig för att dra därifrån. Kände mig missplacerad, hade varken orken eller lusten att vara kvar (there goes the anorektik)Livet som frisk var inte så lockande då.

I love korv <3

Tags: , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp