Kom då ångest! Den här kvällen var så mycket bättre än du ändå!

March 22nd, 2012

Jag fattar det nästan inte själv (vilket är lika bra). Jag har nyss genomgått den största utmaningen hittills i min friskhetsresa. VILKEN MIDDAG! Jag tror inte jag ätit mig så mätt på flera flera månader. Jag tror inte jag ätit så mycket med så lite tviveltankar. Jag var bestämd – att idag skulle jag äta som att jag vore frisk!

Tack till min väns mor som lagade sådan god mat! :) 

 • 4 dl Paella
 • 1 msk vitlöksdressing
 • 1 msk sweet chilisås
 • 2 st baguettskivor
 • 2 tsk smör
 • 1½ dl rött vin
 • ½ liter(?!) gräddglass
 • 1 dl(?) blåbär

Vad kan det ha gått på? 1000kcal eller mer? Men vad spelar det för roll, så länge man inte äter såhär varje dag. Dessutom var det ju faktiskt BRA mat.

Jag har verkligen överrumplat mig själv ikväll. Självfallet kom ångesten som en våg över mig några minuter efter vi ätit klart, men turligt nog hade jag min mest ångestdämpande medicin i närheten; pojkvännens pussar <3
En underbar kväll!  Jag ska bli frisk !

Riktigt gott bröd! Blev tvungen att ta två stycka till och med ^^,

Min portion paella, ser nästan mindre ut på bilden dock xD

Rött vin <3

Den gigantiska portionen glass.. men åååååh så gott det var! himmelsriket!!

Som bevis på att jag tröck i mig allt det goda.. som livet kan ge ;)

Tags: , , , , , , ,

 • flickanochhavet

  Det skojiga är också att folk blir så himla glada då man uppskattar deras mat de lagt ner massa kärlek på att laga 😀

  GE MIG EN SÅN GLASSPORTION!

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp