Kroppens mysterium

September 25th, 2012

Mensen kommer, mensen kommer, mensen går men kommer tillbaka.

I de flesta fall kan det ta flera månader efter det att man nåt normalvikt tills mensen kommer tillbaka. Jag var undantaget och fick den redan vid en vikt på 38 kg. Jag fick två regelbundna perioder på varandra, men sedan kom den aldrig förra månaden.

Efter en vecka med viktnedgång så fick jag mens, efter en vecka med viktuppgång så försvann den. Det kändes inte logiskt. Men nu så verkar den tillbaka igen i alla fall! 😀 (Dock lite tidigare än väntat och bara liten blödning hittills) Jag tror inte att jag har gått upp något mer i vikt, men jag äter bevisligen tillräckligt bra för att min kropp ska må bra 😀 Hoppas att det blir mer.

Det känns så himla knasigt att längta efter och hoppas på att få mens. Men det är så kul när man varit utan den så pass länge.

 

Tags: , , ,

 • http://Carolineelizabeth.blogg.se Caroline

  Du är inte ensam om att få tillbaka din mens direkt när kroppen får näring regelbundet. Alla kroppar prioriterar olika och jag vet flera som fått tillbaka sin mens på väldigt låg vikt. Tror jag hade ett BMI på 13-14 när jag fick tillbaka min mens efter ca 1-2 månader av regelbundet ätande. Det beror inte på att man har tillräckligt hög fettprocent eller båt sånt utan endast på hur din kropp prioriterar. Fortsätt kämpa. Du kommer absolut att fixa det! Du har en väldigt fin och givande blogg.

  • http://Soelas.se Soelas

   Åh, vad spännande att höra att det händer många fler. Trodde verkligen att jag var något speciellfall 😉

   Tack för kommentaren, du peppar verkligen ! 😀

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp