Kryddig pytt-i-pana

November 21st, 2012

Studentkryddad pytt (2 port.)

  • 4 potatisar (helst kokta) – tärna och stek i matfett
  • 2 morötter – skiva och lägg i
  • lite purjolök/lök – hacka och fräs
  • ½ kabanoss (kryddkorv/salami) – skär  bitar och lägg i
  • 6 skivor stekt fläskfilé (el. andra “rester”) – dela och stek
  • + (löksås som var över)
  • 1 liten röd chili, salt och grillkrydda! – krydda efter smak

Serveras med stekt ägg och palttunnbröd.

Tags: , , , , ,

  • Ottilia

    Hej och tack åter igen för en underbar blogg! Pytt-i-pannan ser smaskens ut. Hur gjorde du/vågade ta steget när du slutade att mäta/väga upp dina portioner till middag/lunch. Har själv kommit till det stadiet, men jag har så svårt för att lita på mig själv så att det inte blir “för mycket”. Tänker alltid att jag ska LÅTA BLI, men backar i sista sekunden. Känns även som om jag aldrig blir mätt och det stärker rädslan för att ta för mycket mat. Om jag inte blir mätt på matlistans mängd och vill ta mer känns det som om jag överäter och kommer att gå upp en massa i vikt… Hur gjorde du? Tack för daglig peppning i kampen! Stor kram :)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp