Ladda med glass

May 31st, 2013

Idag har det varit en riktigt underbar lovdag. Jag har bland annat solat, joggat, tvätta, chillat, träffat vänner, renbäddat, snackat med killar och ätit massa gott, för att ladda upp inför helgens tryout.

Fantastiskt gott med banan, glass och kanel till kvällsmål.

Fantastiskt gott med banan, glass och kanel till kvällsmål.

Som jag skev ovan så har det varit viktigt idag att ladda inför helgen. Jag mumsade gott och väl i mig resterande glass i paketet därefter. Ingen panik, ingen ångest, inget kompensationstvång, utan bara njutande och glädje, för att imorgon kommer jag att behöva extra energi!

Jag älskar glass och idag har det varit glassväder. Så underbart att då också kunna välja att äta glass!

Tags: , , , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp