Leva, träna, äta

November 10th, 2012

Jag har fått riktigt fina kommentarer på senaste tiden om min blogg. Till dem vill jag bara säga: TACK!

Tidigare har jag inte vilja lägga för stor vikt på just mitt liv här. Fokuset ska ligga på tillfrisknandet från ätstörningen. Men så sant som sagt så handlar just det övriga livet om det friska livet, livet fri från ätstörningen. Det är det livet som jag och alla andra ska komma tillbaka till, det livet som är värt att leva.

Den här helgen kommer jag att leva friskt!

Idag har jag träning, därefter ska vi ha lagkväll. På lagkvällen ska vi äta Mongolian BBQ! Jag säger bara MUMS! Ikväll ska denna brud visa världen att hon kan äta. Och dyrt som det är så ska jag ta vara på varenda liten peng.

Morgon dagen bjuder på en EXTRA träning och därefter jobb.

Så vad säger ni? Denna helg ska vi leva livet och äta gott! 😀

Tags: , , , , , , , , , , ,

  • http://addictedtorunning.blogg.se Em

    yey, härlig inställning!! njut av kvällen och maten :)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp