Live, love, cheer

September 19th, 2013

Under det gångna året har jag genomgått en enorm personlig utveckling. Det hela började tack vare viljestyrkan och motivationen att studera till civilingenjör på den Kungliga Tekniska Högskolan. Jag sökte frihet i storstaden. I bagaget fanns anorexin, men jag vägrade packa upp den och hänga på väggen. Inte längre skulle ätstörningen vaka över min vardag, det var jag som bestämde. Detta var chansen och möjligheten att bli frisk. Det var dags att börja leva livet på riktigt!

Detta kanske framstår som en förenkling av verkligheten, för inget är alltid lätt och en förändring tar tid. Ett av mina främsta budskap är trots allt att fokusera på det som gör en glad och se det positiva i varje upplevelse. Att mycket låter så bra för mig grundas i att jag inte vill lägga energi på att noja mig över allt som känns dåligt, för det som är dåligt leder oftast till något bra.

När jag fann cheerleadingen hade jag ingen aning om att den skulle bringa mig så mycket energi, närhet och livserfarenhet som den gjort hittills. Utan cheerleadingen hade jag inte funnit den glädje och kärlek som jag har vid min sida idag. Jag är säker på att jag hade hittat något annat som gjort mig lycklig, men nu, nu är jag tacksam över att jag fann detta. För nu vet jag att jag kan vara lycklig!

Som några av er säkerligen redan har märkt vill jag inte kalla mig fullt frisk eftersom jag fortfarande skulle finna det ångestfullt att gå upp kilon i vikt. Det är inget jag är stolt över, för nog vill jag kunna bli helt frisk. Dock är det inget jag lider av direkt idag och jag har valt att låta det ta sin tid.

Idag är jag lycklig precis som jag har det. Jag har cheerleading, jag lever livet och dessutom har jag funnit kärlek! =D

bild081red

Befinner mig just nu i Göteborg med pojkvännen. (OBS: hans nalle på bilden) *glad tjej*

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

  • Julia

    Välkommen till stan! 😀 hoppas ni har det mysigt, det är du värd! Ni ar ju prickat in härligt väder iallafall :)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp