Livet är dramatiskt

July 29th, 2012

Jag tror att allting hände igår. Det känns som att jag tog med mig mitt liv, hoppade ned i en matberedare och satte på mixern. Det blev inte riktigt som man tänkt, bra på ett sätt samtidigt som saker gick åt helvete.

Förfesten hos mig blev riktigt lyckad! Det kom fler folk än jag trodde och allting började skakas om redan där. Det ser rätt så intressant ut i mitt hus just nu. Så fort bakfyllan lagt sig så blir det dags att ta en runda med soppåsen och sortera flaskor. hehe

När vi väl kom in till staden så skakades inte bara livet utan nu blev det rejält omruskat:

  1. Jag missade Loreen! Vakterna sa att jag var för full för att komma in.
  2. En av mina närmaste vänner avslöjade att han älskade mig.

Därmed slutade kvällen i en hel flod av tårar och dramatik. 

Jag gjorde det ruggit bra i morse och lyckades få i mig en fullständig frukost! Magen är inte riktigt med mig idag….

vaniljyoghurt med musli och rostatbröd med ost

Tags: , , , , ,

  • http://addictedtorunning.blogg.se Em

    vilken jobbig situation :/ hoppas det löser sig mellan er.

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp