Livet är gott!

July 24th, 2012

Denna förmiddag har tillbringats på stan i Göteborg. Jag har shoppat både skor och underkläder tillsammans med pojkvännen. Vädret var fantastiskt och jag blev så nöjd när jag (skonarkomanen) hittade perfekta Fred Perry skor på min favoritaffär till min pv. 😀 Trodde aldrig att jag kunde känna samma euforiska känsla när jag köpte skor till andra som när jag köpt skor till mig själv.

Till lunch var jag hungrig. Vi var bjudna hos världens skönaste människor! Riktigt trevligt. Jag är enormt stolt över min lunch. Jag åt så bra! Dock hade kameran lite batteri, så fick inga bra bilder.

  • 3 dl pasta
  • 1 dl köttfärssås
  • 1 msk riven ost
  • 1 msk ketchup
  • 1 mjuk macka med smör

.. sedan fick jag höra att vi skulle få kladdkaka till kaffet. DÅ knep det till i magen. Paniken som slår till.

“Då skulle jag ha ätit mindre nu ju” säger  Ana i huvudet på en gång.
“NEJ, det skulle jag inte. Jag åt helt normalt, dessutom är det helt okej att äta en liten efterrätt på maten. Speciellt när det är semester och man är bortbjuden! Ska jag gå upp lite så är ju efterrätt kanoners!”, jag övertygade mig om att jag inte alls var rädd för lite kladdkaka.

Världens godaste kladdkaka!

ATT det var gott också! Jag tog två små bitar med grädde. Insåg efteråt att jag till och med hade kunnat ätit mer, för en liten hunger började trots allt smyga sig på mig en halv timme efteråt.

Jag är enormt stolt över att jag vågade mig på kladdkakan! Det har verkligen varit en av mina största rädslor. Men jag åt och njöt HELT ångestfritt! 😀 

x 2

Tags: , , , , , , ,

  • Anonymous

    Duktig du är! Och så inspirerande!

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp