Livet flyter och jag flyger

May 13th, 2013

Jag vill be om ursäkt för att bloggen inte uppdateras så ofta dessa dagar. Jag vill inte behöva ursäkta mig och jag vill verkligen fortsätta att inspirera er. Som ni säkerligen förstår är jag väldigt upptagen just nu. Upptagen, men inte stressad. Ingen oro, för jag mår bra. Jag mår bäst!

Det händer saker i mitt liv. Saker som gör det så galet mycket mer spännande att leva. Det bidrar även till att det inte spelar lika stor roll om allting inte flyter på hela tiden. Jag kan mina prioriteringar och jag lär mig att acceptera förändringar i livet. Jag lär mig även att ta vara på det som är här och nu, samt att följa min egen vilja.

En del saker får nu att verka för bra för att vara sann:

  1. Super lyckad och bästa tävlingshelg (trots missnöjd placering)
  2. Högsta betyg i kursen Kommunikation
  3. Satte handvolt idag! (Nu är det bara flickis kvar)
  4. Har en “flört” som börjar arta sig ^^

Som sagt går jag på tight tidsschema och hinner inte riktigt med allt som jag vill/bör göra. Men jag ser till att göra tid för det jag vill allra mest. Resten får helt enkelt lösa sig ändå. YOLO!

Tags: , , , , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp