Lördagsmys

September 22nd, 2012

Filmen ska lämna ett leende på läpparna. Nu ska jag bara fundera ut något gott kvällssnax att äta till 😉

Någon mer som har sett filmen?

Här kan filmen köpas: The Dictator

Information om filmen:
Skaparna av Bruno och Borat är tillbaka med en ny sjuk komedi: The Dictator. Den handlar om hur den excentriske diktatorn Aladeen, hamnar i New York och tvingas leva bland vanligt folk. Klockren rulle som nu släpps på DVD och Blu-ray – ett givet tillskott till filmsamlingen!

Tags: , , ,

 • http://Www.sofiayit.blogg.se S

  Jag tyckte den var jätte rolig!:D

  • http://Soelas.se Soelas

   Håller med! Den var faktiskt riktigt bra 😀

 • http://tinythings.blogg.se Karin

  Åt också godis igår, det väldigt gott men rätt kämpigt efteråt, eller framförallt idag… Några tips på vad jag kan göra? :)

  • http://Soelas.se Soelas

   Hm, för mig har det släppt idag för att jag är hungrig ändå. Tänk själv, den energin har din kropp redan gjort av med och tror du att det där godiset kommer påverka dig om några veckor? Det var en kväll av många, det spelar knappast någon markant roll om en bråkdel av dessa kvällar består av godis :)
   Försök att tänka logiskt. Idag är en ny dag, vad ska du göra idag? :)

   • http://tinythings.blogg.se Karin

    Vet att kroppen antagligen redan har förbrukat den energin och behöver mer ändå för att kunna må bra och gå upp i vikt så jag borde nog lyssna lite mer på min kropp idag med och käka något. Idag har det bara blivit lunch än så länge, inte bra när jag faktiskt har skött mig väldigt bra alla andra dagar, synd att bakslagen tar så stort utrymme i ens huvud. Ska plugga hela dagen och sen äta tacos med hela familjen, får försöka gräva ner mig i mina skolböcker så jag får annat att tänka på så länge:) Vad ska du göra?

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp