Lunch i solen och humöret på topp

May 8th, 2013

Vädret stärker verkligen humöret. Mitt humör som är på topp just nu ändå. Kan det bli bättre? Oja, det kan det!

 

Provade något nytt: knäckebröd med smör, ost, keso och örtsalt! Helt ok!

Provade något nytt: knäckebröd med smör, ost, keso och örtsalt!
Helt ok!

Lovely lunch in the sun!

Lovely lunch in the sun!

Tags: , , , , , , , , ,

 • Pingback: I Choose Life | Soelas.se()

 • Cecilia

  hej Soelas och tack för din blogg! Den är verkligen BÄST och du har hjälpt mig så SJUKT mycket i mitt tillfrisknande!

  Jag undrar en grej… jag tycker väldigt mycket om att precis som du äta gröt/youghurt och en macka till lunch, men jag undrar hur ofta man egentligen kan göra det? Nu har jag haft sommarlov i någon vecka och det gör att jag bara är hemma för det mesta. Tycker att det är ganska tråkigt att laga mat, så nu blir det ganska mycket gröt/youghurtluncher. Det är ju ingen optimal lunch så jag undrar hur ofta man kan äta så innan det blir dåligt för en?

  ps har de senaste dagarna varit trött och stundtals haft SJUKT ont i huvudet. Tror du att det har ngt samband med vad jag äter?

  Tack igen för en underbar blogg!
  Kram Cecilia

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp