Lunch på restaurang

March 7th, 2012

Fördelen med att äta ute är att det oftast är “normala” portioner, och man själv behöver inte tänka så mycket. Dessutom kan man aldrig riktigt veta vad det är vilket gör det svårare att räkna. Detta är säkert anledningarna till att man under insjuknandet hatar resturanger – kontrollen. Men som nu tycker jag att det är jätte bra!

Här är min lunch:

Hamburgare

…. eller kanske inte.. det var morsans lunch. Trodde ni jag kunde klara det? 😀

Här är min lunch:

Fisk

 

Vilket jag inte blev mätt på!  ALLS! knasigt.. Men önskade nästan att jag ätit morsans lunch. Herregud…

Tags: , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp