Lunch som när man var liten

August 2nd, 2012

Idag var jag duktig och åkte till farmor och farfar för att klippa gräsmattan. Det är ingen liten gräsmatta ska ni veta.. Det tog cirka en timme med en gräsklippare som man sitter och kör. Man blev i alla fall 500:- rikare 😀 behövligt!

Farmors lunch är en klassiker! Alltid lika gula pannkakor, alltid lika goda. När jag var liten kunde jag äta upp till 7st men det vågar jag inte trycka i mig idag. Min behandlare har sagt 4-6 st normala, beroende på storlek. Om de är små så kan man äta upp till 10-12 st.

Pannkakor innehåller nästan alla näringsämnen som man behöver!

3 st med farmors jordgubbssylt och 1 st med socker (när jag var liten hade jag alltid socker)

Med en kopp kaffe som efterrätt

Visst hade jag kunnat ätit någon till också. Förut blev jag proppmätt på tre st och tyckte att det var väldans mycket. Nu hade jag ätit ganska mycket på förmiddagen, men fyra är ju en mer än förut! 😀

Tags: , , , , ,

  • Diana

    Mums!! Pannkakor var min absoluta favorit när jag va liten, och är nog egentligen det fortfarande ^^ i alla fall en av dem.

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp