Må bra med mumsig middag

September 30th, 2012

Ursäkta för dålig uppdatering denna helg. Min ursäkt är att jag har min första tenta imorgon, så jag har försökt att prioritera pluggandet. Dock har det inte riktigt flutit på så bra med det ändå. Guess what? I don’t mind!

Det är inte förrän nu, denna vecka, denna helg som jag faktiskt börjar släppa på kraven. Skolan har alltid varit viktig annars. Jag hade tänkt att tillbringa detta år nedgrävd i studierna för att nå toppenresultat. Vad skulle jag vinna på det? Jag skulle förlora ännu  mer tid av mina bästa år.

Självklart vill jag fortfarande prestera väl, men jag börjar upptäcka att livet går ut på annat också. Jag vill må bra. Jag ska göra det som jag mår bra utav, för nu ska jag bli fri!

Här bjuder jag er på lite mer av min matlagning.

Lax och broccoli gryta m. pasta (ca 3 port)
(Osb, har ej följt recept utan tillsatte lite här och där, men försöker sammanfatta) ^^

  • 1 laxfilé – skär i små bitar och lägg i kastrull m lite stekfett
  • 2 dl creme fraiche – koka
  • 1-2 dl mjölk – koka i kastrullen med det andra
  • tillsätt ev. redning eller mer vätska efter tycke
  • 3 dl broccoli (jag använde frysta) – i kastrullen (obs. mängd efter tycke, ev mer lax?)
  • svartpeppar, 2 st chili, salt – krydda efter smak
  • Låt puttra på svag värme så att den tar upp smak
  • Severas med fullkorns tagliatelle och örtsalt 😀

Tags: , , , , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp